5.11.2013

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş: Bilinci çalınan toplumların bağımsızlığından bahsedilemez


Bilinci çalınan toplumların bağımsızlığından bahsedilemezSaadet Partisi İzmir il Kadın Kolları’nın ‘Beş Yıldızlı Buluşmalar’ının son konuğu Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş oldu. “Madalyonun öbür yüzü, Toplumların Bilinci Nasıl Çalınıyor?” konulu söyleşide bulunan Kurdaş, “Zulme, sömürüye ve kandırılmışlığa dayalı küresel dünya bilinci çalınmış, zihni esir edilmiş halkların dünyasıdır. Bağımsızlık zihinden başlar. Bilinçaltı işgal edilmek suretiyle önce bilinçleri çalınan ve zihinlere ipotek konulan toplumların bağımsızlığından bahsedilemez.  şeklinde konuştu.

EMİNE ÖZÜDOĞRU ARSLAN / İZMİR
 ‘Beş yıldızlı buluşmalar’ konferanslar zinciri kapsamında Saadet Partisi’nin İzmir İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Madalyonun öbür yüzü, Toplumların Bilinci Nasıl Çalınıyor?” konulu söyleşiye katılan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, önemli mesajlar verdi. Kurdaş, zulme, sömürüye ve işgale dayalı küresel sistemin zihin operasyonlarıyla ayakta kalabildiğini söyledi. Subliminal mesajlarla toplumlar üzerinde çok derin bir projenin yürütüldüğünü; nesillerin inanç, ruh ve biyolojik sağlığını bozmak amacıyla üç-dört yaşındaki çocuklara bile subliminal saldırılar yapıldığını örnekleriyle anlatan Mustafa Kurdaş, birey ve toplumların farkında olmadan karşı karşıya kaldığı subliminal mesaj saldırılarının en az kimyasal silah saldırıları kadar tehlikeli olduğuna dikkat çekti.
Gizli Telkinlerle ‘Aklemedemeyen’ Toplumlar Oluşturuluyor
İnsanlık tarihi boyunca zihin yönetiminin uygulandığını, Hak-batıl mücadelesinde batılın insanın fıtratını, zihnini ifsadı en önemli silah olarak kullandığını kaydeden Kurdaş, herhangi bir objenin içinde gömülü olan; gözün görmediği, kulağın duymadığı, ama verilmek isteneni doğrudan bilinçaltına yerleştiren ‘gizli/subliminal mesaj’ların birçok ülkede hukuken yasak olduğunu ama bunların önünün alınamadığını hatırlattı.   Mustafa Kurdaş, “Gündem yanılsamalarla örülüyor. Akıl, düşünce ve zihin operasyonları subliminal mesajlar sayesinde bilinçaltına enjekte ediliyor. Neden böyle bir yöntem kullanılıyor? Çünkü bilinç doğrudan propagandaya karşı duyarlıdır. İnsanoğlu doğrudan telkine karşı kanaatleriyle direnç gösterir. Fakat farkındalık oluşturmadan yapılan gizli telkinlere karşı insan daha savunmasızdır. Bu nedenle gizli/dolaylı telkin çok daha etkilidir.” şeklinde konuştu.
Bağımsızlık Zihin Bağımsızlığından Başlar
Zihinlerin kontrolü ve yönetiminde medyanın rolünün büyüklüğüne dikkat çeken Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş, kullandığı argüman ve görsellerle medyanın bilinçaltına planlı bir saldırı uyguladığını belirtti. Medyanın düşünmeyen, dertlenmeyen, hedeflemeyen, muhakeme ve mukayese edemeyen bir toplum oluşturduğunu dile getiren Mustafa Kurdaş, “Bağımsızlık zihinden başlar. Bilinçaltı işgal edilmek suretiyle önce bilinçleri çalınan ve zihinlere ipotek konulan toplumların bağımsızlığından bahsedilemez.  Bilinçaltı işgal edilmiş, bilinci çalınmış ve böylece zihni esir edilen, ‘akledemeyen’, ‘düşünemeyen’ insanların ve toplumların vereceği kararların bağımsızlığından söz etmek de mümkün olamamaktadır” şeklinde konuştu.
Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, çok sayıda dinleyici katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder